Media Kalbar Satu

5 Redenen Waarom Vrouwen Liever Mannen Huilen

Dat Chick Dout - De man die houdt van te huilen is inderdaad zeldzaam. Meestal zal de mannen graag hun tranen te druppelen als zij kon ontkennen. Huilen wordt geacht niet in overeenstemming met het macho beeld dat ze willen maken. Volgens de man is de weergegeven: Emoties een teken van zwakte.

Echter, de meeste vrouwen heel graag de man die of liever gezegd huilen kan, willen huilen. Boldsky noemde de redenen waarom vrouwen graag zien dat mannen worden verplaatst naar tranen.

1. Vrouwen vinden het leuk

Vrouwen denken mannen die kunnen vergoten tranen dat is leuk. Vrouwen willen een man die voor hen huilen kan. Ze wilden niet de man weg te gaan met een droge ogen wanneer gedumpt.

2. Hebben een zachte kant

De man die huilde is niet waarschijnlijk dat een hart van steen. Vrouwen vinden mannen zoals die zachte hart die gemakkelijk zal worden behandeld. Als je hem huilen maken kan, dan kun je doen wat je vraagt. Dus vrouwen willen is eigenlijk een man die kan 'eenvoudig worden verwerkt'.

3. Geen macho tijdperk

Vrouwen neigen vandaag onafhankelijk en sterk. Ze hoeven niet langer een schouder te huilen op of mager. Dat chauvinistische waarom vrouwen worden beschouwd als macho wordt.

4. Nooit was huilen nep

Geen mens is gemaakt zonder gebreken. Iedereen voelde de emoties van pijn, verdriet en woede. Dus als een jongen huilde nooit, dan doen alsof hij alleen maar. Hij deed alsof hij sterker is dan de andere en vrouwen niet bevallen deze pretentie.

5. Breng omhoog hun de moeders kant

Er is een moederinstinct in elke vrouw. Wanneer een man huilt en zijn kwetsbaarheid toont, vrouwen begon te zien als een 'kleine jongen' hen. Hun de moederlijke instincten lijken te beschermen van het mannetje.

0 Response to "5 Redenen Waarom Vrouwen Liever Mannen Huilen"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu