Media Kalbar Satu

Aanbevelingen En Beperkingen Voedsel Spiri Mensturasi

Dat Chick Goud - Aanbevelingen en beperkingen voedsel Spiri Mensturasi-menstruele cyclus is een zeer redelijke ding die elke maand door vrouwen worden ervaren. Tijdens deze periode vaak vrouwen hele hijs zootje van bloed verliezen dat kunnen leiden tot meer en de lage ijzeren inhoud zodat kan het een hoofdpijn en zwakte. Aanbevelingen En Beperkingen Voedsel Spiri Mensturasi
In orde voor dat soort dingen gebeurt, moeten de vrouwen niets te eten in de consumptie observeren om problemen te voorkomen tijdens Mensturasi. Zoals altijd aangeboden door Livestrong, zijn er sommige voedingsmiddelen die altijd moeten worden verbruikt tijdens de Mensturasi en ook het voedsel dat dient te worden vermeden tijdens Mensturasi. Hier is het argument en de beperkingen van voedsel spiri Mensturasi:
Het voedsel wordt aanbevolen bij mensturasi:

1. Levensmiddelen met een ijzergehalte van

Het lichaam heeft ijzer in de rode bloedcellen zuurstof transport, nodig als het medium waarin het netwerk op uw lichaam het moet dus dat kan nog correct functioneren. Bij gebrek aan ijzer is vrij in het Voedingsschema, beleeft u vermoeidheid, mentale prestaties is nogal traag en ook de lichaamstemperatuur neemt af.

2. Levensmiddelen die linolzuur en liblenic

Wanneer je menstruatie, meestal ervaren door sommige vrouwen ervaart is verkrampen van de baarmoeder. Dit kan gebeuren omdat er een toename van de prostaglandine die behoort tot de chemische stoffen die kunnen verhogen de contractie.

3. Levensmiddelen met een laag zoutgehalte

Als u bent menstrueren, natuurlijk fluctuerende hor-mon de neiging zal bijdragen aan waterbehoud, dus opgeblazen gevoel veroorzaken zal. Om te kunnen voorkomen, konsumsilah voedsel dat ook lage natrium, zoals groenten en verse groenten.

Onthouding van voedsel voor mensturasi:

1. levensmiddelen die hoge natrium bevatten

Voorkomen dat de consumptie van voedingsmiddelen die rijk aan natrium, zoals Franse frietjes en pizza, worstjes, diepvriesproducten, conserven, omdat het voedsel kan het aantrekken van water in de weefsels. Meer water drinken wordt ook sterk aanbevolen om te helpen het lichaam dus niet te kunnen uitdroging.

2. levensmiddelen met een hoog vetgehalte

Diverse bewerkte voedingsmiddelen die zijn gemaakt met suiker en vetrijke voedingsmiddelen kunnen ook bijdragen aan de symptomen van Mensturasi een ongemakkelijk, waaronder winderigheid en krampen.

Om te kunnen om dit te overwinnen, Vermijd voedingsmiddelen die worden gekookt met gebakken voedsel, en ook de manier cepatsaji die de neiging hebben te lage voedingswaarde hebben.

Omdat het lichaam zal tijd nodig om te worden kunnen verteren vetten in vergelijking met andere stoffen, dan deze overtollige vet aan het begin van maag bijdragen kan krampen wanneer Mensturasi.

Door te weten van de diverse aanbevelingen en beperkingen voedsel tijdens deze Mensturasi hopelijk kunt u voorkomen dat de gebruikelijke problemen ontstaan wanneer perioden van mensturasi aangekomen.

0 Response to "Aanbevelingen En Beperkingen Voedsel Spiri Mensturasi"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu