Media Kalbar Satu

10 53xiest Artists Van Latijns-Amerika

Dat Chick Goud - Wie kan weerstaan aan het exotische, schoonheid, 53xiness en typisch Latijns-Amerika? In de loop der jaren, het land van deze Latina produceert altijd een cijfer-figuur van de meest 53xy beroemdheden die vaak siert het scherm van een televisie, Cinema scherm, of een verscheidenheid van Magazine heeft betrekking op de wereld elite. Nou, van al deze kunsten makers, die gerechtigd zijn om de titel te dragen als de heetste figuur? 10 53xiest Artists van Latijns-Amerika

Bij deze gelegenheid zal de Top10Indo bieden een lijst van 53xiest artiesten van Latijns-Amerika. Naast het hebben van een fysieke schoonheid die perfectie benaderingen, kan de kunstenaar ook tegenkomen als een zeer populaire entertainment iconen. Hij is de lijst:

10. Pamela de Wit


De presentator van deze enige tijd geleden had de afschuwelijke wereld van het internet vanwege de moed uitgevoerd met kleding die zeer open zijn bij het brengen van een show. Ja, Pamela David is de figuur van een vrouw die is zeer geschikt en geschikt om de typische Latina sensualiteit, dat is zo verleidelijk te beschrijven.

Argentinië presentator ook kort uitgevoerd voor verschillende film telenovela en aarzelde niet om te verschijnen in topless fotoshoot sessie voor Chanel producten. Nou, kijk naar de actie, redelijk als de man is thuis kijken naar het evenement gehost door Pamela David.

9. Ana Beatriz Barros


Ze is het best bekend als een van de best verkopende hot bikini modellen in de wereld. Zijn carrière als model was begonnen sinds hij 13 was, en redelijk toen Ana Beatriz Barros zeer succesvol op dit gebied. De typische Latina schoonheid komt uit haar gemengde bloed Portugees, Italië, en Spanje van zijn ouders.

Ana Beatriz Barros werd geboren in 1982 en heeft een zeer hoog ideaal om een model te worden, dat is 183 cm. Deze keer was hij niet alleen tevreden verschijnt als een model op de catwalk, maar het heeft ook het opzetten van een Agentschap voor jonge modellen over de hele wereld.

8. Salma Hayek


Hoewel niet langer jong, Salma Hayek is nog steeds erg charismatisch en lelijk in de voorkant van de camera. Een vrouw beschouwd als een Hollywood Celebrity grote borsten zijn inderdaad acteertalent dat geen behoefte heeft om te twijfelen. Hij heeft slecht transversaal in Hollywood sinds de vroege 90 's en wordt nu beschouwd als een figuur van de meest succesvolle beroemdheden in Latijns-Amerika in de wereld.

Spreken van acteren, Salma Hayek is echt een klinkende prestatie. Haar rol in films als Frida, Bandidas, en de TV-serie Ugly Betty plukte lof van vele kwartalen. Het traceren van de fysieke conditie van Salma Hayek op het moment, het lijkt, kon hij nog steeds spelen het karakter warm en 53xy naar de komende vijf jaar.

7. Shakira


In aanvulling op Jennifer Lopez, kan Shakira worden aangeduid als de meest succesvolle zangeres in de wereld van Latijns-Amerika in de periode van twee decennia. Zijn naam stijgt na te zijn benoemd tot het zingen van de Waka Waka soundtrack FIFA World Cup Zuid-Afrika ambtenaar. Natuurlijk, zijn succes niet ontsnappen aan de schoonheid en sensualiteit van de dappere weergave.

Shakira die ook de vrouw van de Nigeriaanse voetballer Gerard Pique ook soms het bereiken van de prestigieuze World Music Award. Als hij zijn carrière als dit kan handhaven, schijnt de legendarische Latina singer te zijn kan gemakkelijk worden bereikt.

6. Eva Mendes


Geen enkele andere vrouw heeft een sensualiteit is hoger dan Eva Mendes. Kunstenaar en model hebben een aura van schoonheid Latijns-Amerika dat echt dik. Als actrice, Eva Mendes hebben ook talenten die niet kunnen worden beschouwd als een oog. Zijn films als 2 Fast 2 Furious en Ghost Rider toonde de grootheid van haar acteerwerk capaciteit.

Eva Mendes Latijns-bloed komt van zijn ouders die het burgerschap in Cuba. Hij bracht zijn kindertijd op de stranden van Florida voordat uiteindelijk trok de aandacht van een agentschap het maken van een model. Van daaruit, zijn carrière als een elite Hollywood Celebrity Eva begon.

5. Elsa Benitez


Elsa Benitez is een figuur van trots in Mexico na haar succes kreeg de titel als een supermodel. Geboren het jaar 1977 is dus begonnen zijn carrière in Puerto Rico, waar hij kan een wedstrijd modelleren in het land te winnen. Dan, zijn naam is nog niet bekend op alle en zijn overwinning misschien wel heel verrassend.

Kejelitaan en 53xy lichaam eigendom Elsa Benitez werd een belangrijke hoofdstad in zijn carrière. Ooit het best bekend als een model, werd hij beschouwd door grote mode-tijdschriften zoals Elle, Vogue, Maxim en die gewillige betaalde hem miljoenen dollars voor een schietpartij sessie.

4. Koen van Hove


Een warm lichaam kan echt ons in slaap vallen. Sofia Vergara die afkomstig is uit Colombia staat bekend als een multi-Latijns-Amerika kunstenaar talenten.
Niet alleen bekend als een 53xy model, Sofia is ook een actrice, in een keer een succesvolle komiek. Hij was ook een MC voor verschillende evenementen spreken in Spanje.

Koen van Hove Rising carrière toen ze starred in de tv-drama getiteld Modern Family, waar zijn rol in de serie met succes werd gebracht had drie Golden Globe nominaties. We wachten, als hij kon een hit op het grote scherm uit te voeren en mee naar huis nemen de meer prestigieuze awards.

3. Penelope Cruz


Als we op zoek zijn naar Latijnse kunstenaar van de meest invloedrijke vrouwen in de wereld, misschien Penelope Cruz-Lau. Zijn talent in acteren niet meer twijfelachtig, waarin hij in staat was om talent, sensualiteit, en gevoel voor humor te combineren in elke verschijning in een film. De rol die de vordering was altijd interessant en in staat om de aandacht te grijpen.

Penelope Cruz is ook bekend als een van de mooiste borsten van de kunstenaar in de wereld is bewijzen zijn talenten in films als Vicky Cristina Barcelona, Vanilla Sky, Bandidas, en nog veel meer. Hij is echt een echte entertainer figuur zeer toewijding!

2. Eva Longoria


Elegant, exotisch en sensueel. Eva Longoria, niet alleen vrouwen die de perfecte figuur benadert, maar is ook een actrice die in staat is om iedereen die getuige van de actie wordt in de liefde te maken. Hij niet alleen pakte twee Screen Actors Guild Awards, maar is ook genomineerd om een Golden Globe Award te verdienen.

In Indonesië, Eva Longoria is waarschijnlijk het best bekend voor haar rol in de film Desperate Housewives. Hier, Eva toonde aan dat hij in staat is goed te handelen, om te verschijnen charmant, en vaak maakte het publiek entree of lachen. Echt een grote kunstenaar figuur.

1. Adriana Lima


Niet verkeerd als we verwijzen naar wilde ogen Adriana Lima 53xiest Artists van Latijns-Amerika. Talloze successen bereikt in het jaar 2013, en het is ook opgenomen als een van 's werelds grootste inkomen model. Braziliaanse vrouwen ook met succes verdedigde zijn contract met victoria's Secret was begonnen sinds het jaar 2000.

Praten over de schoonheid en 53xiness van het lichaam, lijkt het erop dat deze twee dingen niet nodig om de figuur van Adriana Lima twijfel. Haar Foto's zijn zeer vaak gesierd tal van tijdschrift International Elite bewijst dat Adriana Lima heeft een fysieke schoonheid die wereldwijd wordt erkend.

0 Response to "10 53xiest Artists Van Latijns-Amerika"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu