Media Kalbar Satu

Laat Niet De Man This Woman's Geheim 6 Kennen

Dat Chick Goud - U kan hebben niet verrast meer, dat er echt iets die u geheim van de mannen bewaarde. In feite, nadat hij een man, je nog steeds niet van plan om zeg het. Voor de meeste vrouwen blijft dit geheim bewaakt zodat mannen niet weten. Laat Niet De Man This Woman's Geheim 6 Kennen

1. Vrouwen willen mannen die actiever zijn

Eerlijk gezegd, ongeacht de omstandigheden, vrouwen willen een man veel actiever en nam het initiatief tegen alle dingen altijd eerste. Vrouwen vinden mannen die kunnen Neem het initiatief vooraf is het soort man whos mannelijke en fit dus de leider van de familie.

2. Vrouwen eens op 'tijd', maar de man...

Vrouwen eens hoezeer als ieder mens had 'me time' van haar eigen. Maar niet geweigerd als vrouwen ook vaak ongerust en verdachte overbelasting gekoppeld deze.

3. Altijd een vrouw angst voor verlies van hen houden

De mooiste vrouw die werd aanbeden door haar echtgenoot al Sla zeker nooit meer de angst voor verloren of achtergelaten door haar man. De vrouw is een kwetsbare schepsel Alhoewel het lijkt sterk, angst-angst zal er nog altijd. Meestal deelde gewoon hij een angst dat women's beste vriendin of zus bruiden.

4. Vrouwen kunnen gebaren lezen

Waarom doen mensen vele mislukte liegen tegen vrouwen voor een lange tijd? Het geheim is: vrouwen kunnen lezen gebaren mannen hield. Hij zal weten of de man voor hem het liegen of niet.

Hoewel de leugen dat was gehouden netjes, er is alleen een kloof ongezien door mannen maar gemakkelijk gekend kan worden door de vrouwelijke echtgenoot.

5. Vrouwen graag eigenlijk verrassen

Elke vrouw graag verrassen, en dit is wat eigenlijk iedere vrouw begeerde. Vrouwen willen worden dat haar partner eens in de zoveel tijd een romantische verrassing hem geeft, Hoewel in hun lippen zeggen niet zo als het gaan om te verrassen.

Giften maken vrouwen voelen verwend en verliezen, maar het prestige van de vrouwen eiste hen om te verbergen van zijn verlangen naar het.

6. Vrouwen hebben altijd fans

Hoewel ze koppels die graag haar hebben gehad, vrouwen nog steeds de behoefte voelen om fans te hebben in zijn leven. Dit is de reden waarom vrouwen zijn nog steeds aangesloten verzorgen en blij om te zijn ontvangen de lof-lof zelfs herverdeeld door mensen die onlangs bekend werd 10 minuten geleden.

Vrouwen hebben de neiging om te houden van al het bovenstaande vanwege het prestige, omdat het niet wil kijken zwak of vernederd door mannen. Anyways, het geheim eigenlijk is niet altijd kunnen vrouwen alleen gelukkig zijn te helpen. In feite, soms zij moeite zelf en proberen te houden in een manier vreemd genoeg,

0 Response to "Laat Niet De Man This Woman's Geheim 6 Kennen"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu