Media Kalbar Satu

3 Humor Begunstigd Door Paren Meisjes

Dat Chick Goud - Wij weten dat naast het knappe gezicht van meisjes als jongens die op zoek zijn netjes en goede persoonlijkheid. Maar velen ook willen guy humorist. Alle jongens kunnen worden grapje. Maar niet alle van hen kan een grap gooien zoals verwacht met andere meiden. 3 Humor Begunstigd Door Paren Meisjes:

Houd hoe kan laten de grappen die u kon evengoed ontving hij?. Verhuren veilig Gebruikersgids hier. Opdat hij deed gewoon lachen en in de harten van hetzelfde hij niet van u houdt.

1. Nooit uitvoeren een slapstick humor

Slapstick is een stijl van humor die afhankelijk van onzorgvuldigheid opzettelijk is. bijvoorbeeld, doen alsof ze vallen, crashen, vernietigen van objecten, zelfs pijn doen zichzelf of anderen met de bedoeling onderhoudend. Inderdaad de stijl van humor zo succesvol in andere drama's en films. Maar in de echte wereld, niet meer dan een poging om jezelf kijken dom voor de meisjes slapstick.

2. Vergeet niet lachen als hij probeerde te maken van een grap

U zou kunnen worden aangetast zodat iedereen lachen, je vriendin was geen uitzondering. Maar dat betekent niet dat u de enige persoon die recht heeft op een mop vertellen. Sla uw grap maakte later toen de sfeer onhandig begint, nu niet besteed. Nu, geef hem een kans om je te lachen. Hij is ook dol op ' als je je kunt vermaken.

Zorg ervoor dat je altijd lachen elke ze probeerde grappig te zijn. Op die manier, hij voelt comfortabel wordt dus. Ze zal denken dat jullie hebben hetzelfde gevoel voor humor. Nogmaals Zorg ervoor dat u reageren op zijn grap met een lach, hoewel zijn niet grappig moppen

3. Graven je eigen pijnlijke ervaring voor jullie samen lachen

Het kuiken is een zeer etherische liefde om te delen verhalen. Helaas, ze begon te openen u schamen. Dus waarom doen niet u schreef dat eerste open-de opening van persoonlijke ervaring mee? Zeker baluti uw verhaal met humor, zodat jullie kan beide lachen.

Niet alleen heeft het te maken u kerels dicht, dus delen Gepersonaliseerde verhaal maakt hem vertrouwde gevoel en is hij comfortabeler te openen u toevoegen. Zolang u uw verhaal niet delen en gewoon walgelijk slob.

0 Response to "3 Humor Begunstigd Door Paren Meisjes"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu