Media Kalbar Satu

6 Geheimen Van Een Vrouw Verborgen Man

Dat Chick Goud - Welke geheimen zijn vaak de gemaskerde vrouwen uit haar partner? Hier zijn de 6 geheimen! 6 Geheimen Van Een Vrouw Verborgen Man

1. Vrouwen eigenlijk willen de partner om een meer actieve

Veel vrouwen kunnen beïnvloeden vele taken tegelijk zonder de hulp van iedereen. Als u wilt vergelijken van vrouwen en mannen gelijke verantwoordelijkheid hebben. Als mannen verdienen een levende werken, kunnen vrouwen verzorgen van het huis, koken, houden en verzorgen van de kinderen, zelfs de vrouwen, ook werken en al die dingen.

Maar toch willen de meeste vrouwen veel diep in haar hart altijd de partner een actiever en dat het initiatief in alles. Maar niet alle koppels of mannen kunnen dit begrijpen.

2. Vrouwen zijn in feite slaan de vrees om te verliezen

De vrouw is eigenlijk een heel eenvoudig wordt kwetsbaar wanneer zij worden geconfronteerd met een probleem, maar vaak de vrouwen altijd verbergen van deze zwakte door te handelen alsof de sterke geen problemen hebben. Hoewel de relatie van het paar prima is, slaat elke vrouw altijd de vrees om te verliezen.

De meeste vrouwen lijken te zijn van de stoïcijnse houding en Toon van buiten dat zijn partner of de man die het nodig heeft bij de vrouwen in feite gewoon zijn gedekt zijn angsten.

3. Vrouwen eigenlijk willen worden overgehaald terwijl ze boos

Wanneer is boos omdat zijn partner een fout gemaakt, de meeste vrouwen zullen zwijgen de duizend en één talen of stuk van mijn stuk eindeloos zoals meeuwen.

In een Braziliaanse willen deze vrouw eigenlijk alleen maar worden overgehaald en willen horen van het woord "sorry", "I 'm sorry" of "I love you" van haar partner. Wanneer de man de vrouw haalde, de vrouw zou voelen vliegen en woede dat is ondermijnd zijn zal verdwijnen in de tijd.

4. Vrouwen zijn eigenlijk erg dol op geprezen

Wanneer vrouwen iets goeds voor koppels plegen, zijn vrouwen eigenlijk zeer verwachte lof van zijn partner. Niet dat elk werk de dames onoprecht wordt gedaan, omdat ze verwachten in ruil thats lof, maar dit een manier die kan een vrouw meer opwinding is in het doen van iets omwille van hun geliefden.

Bijvoorbeeld, toen de vrouw koken een gerecht voor haar partner, ze willen loven van de argillaceous ondergrond legt zoals, "de heerlijke gerechten u!" of "Bedankt voor het heerlijke eten". Deze eenvoudige woorden zou een positief effect op vrouwen voor meer opwinding fun meer stuurman.

5. Vrouwen zijn in feite kunnen lezen gebaren

Elke vrouw is niet alleen gevoelig voor het paar, de vrouw ook kunt lezen gebaren zijn partner. Of het echtpaar watertje having problematiek of liegt, vrouwen vindt dit gewoon door te kijken naar zijn partner lichaam beweging.

Als een man of man, moet u altijd Onthoud dit en streven naar altijd open voor vrouwen, want alhoewel vrouwen nog steeds en gewoon hol betekent niet dat vrouwen niet elkaars partner gedrag weten.

6. De vrouw houdt eigenlijk verrassing

Elke vrouw houdt van een leuke verrassing. Vaak tijden vrouwen hebben tekenen van wanneer u kunt verwachten verrassingen van zijn partner, bijvoorbeeld, de spontane vrouw wil naar haar partner, "Een zeer leuke plek voor een vakantie", of "B ya zeer romantisch Restaurant voor het diner twee van ons".

De man, je moet wel meer bewust van dit, want eigenlijk is dat de code van uw echtgenoot die wenst u hem of zijn wens te realiseren. Aangename verrassingen kunnen vrouwen gelukkig maken en verwend voelen.

0 Response to "6 Geheimen Van Een Vrouw Verborgen Man"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu