Media Kalbar Satu

10 Macht Die Alleen Eigendom Meisjes

Dat Chick Goud -

1. Beschikken over een groot gebied In Fashion

Het moet worden toegelaten als de wereld van de mode erg romig met de wereld van meisjes, was omdat we zijn vrij om te dragen een. Kleding, tassen aan schoenen voor meisjes kunnen worden gemaakt in allerlei modellen en kleuren. Nog meer grote nogmaals, we kunnen jongens dragen en nog steeds kijken cool en vrouwelijk.

2. Kan verfraaien jezelf met make-up

Naast de wereld van de mode, wij ook heerser van make-up. Zo gelukkig meisje, omdat wij make-up dragen kan om zichzelf te verfraaien. Als de lippen bleke zijn, kunnen we het deksel met lippenstift. Wij kunnen ook het versieren van de ogen met oogschaduw en eyeliner.

3. Hebben tal van accessoires

Kunnen we hebben kettingen, armbanden, oorbellen en ringen zijn mooi voor het decoreren van ons lichaam. We kunnen ook dragen slippers, bandanas en sirkam om het haar te verfraaien.

4. Verzameling van grappige objecten

Kuiken geacht redelijke alleen verzamelen mooie voorwerpen ook zo schattig als poppen, sleutelhangers, briefpapier, enzovoort. We kunnen pronken met onze collecties aan anderen of genieten van de leuke dingen in de winkel, zonder de zorg van weloverwogen raar zijn dezelfde mensen.

5. Gratis Cry Till You Drop

Gedurende deze tijd was er een ongeschreven regel als enige meisjes die het recht hebben vrij te huilen in het openbaar. Zelfs als er een meisje huilde, mensen niet bespotten, maar in plaats daarvan vermaken en sympathiek. Er zijn veel mensen die ons bieden.

6. Periodieke en grondige

Omdat geleerd om meisjes kinds, slim is afgestemd op leven regelmatig. We zetten de goederen daarvan in kennis. Dat is waarom we graag bieden een speciale plek voor elk item, zoals een plaats voor accessoires, snuisterijen of make-up zo gemakkelijk deze instellen. Meisjes zijn ook bekend te worden zeer grondig.

7. Geen schaamte voor hulp

Terwijl wezen verdwalen of zware gewicht tillen, meisje aarzel niet iemand om hulp vragen. Omdat we bewust zijn van en niet beschaamd van het toelaten van onvermogen. Terwijl de man soms moeilijk te vragen om hulp, is omdat het gedwarsboomd door de prestige of ego als een man.

8. Altijd voorrang

Wie zei dat meisjes altijd plaats achter de man. Het bewijs van een statuut dat zegt dat meisjes die altijd voorrang. Met name in geval van gevaar. Bijvoorbeeld wanneer de schipbreuk of de aardbeving, de eerste Donnini tussen opgeslagen dan een man.

9. Liefdevolle Sweetheart

Omdat het is voorbestemd om een moeder, had het meisje het instinct zijn zacht en liefdevol. Een stijl Secuek een meisje, ze zal smelten als een schattige baby of pup ziet. Meisjes hebben ook empathie. Dus liever niet gewillig als zijn vrienden ziet zijn verdrietig of nood. Zeker direct willen vermaken.

10. Betrouwbaar communiceren

Veel onderzoekers zeggen als het kuiken verbale wordt. Meisjes kunnen uitlichten van 30.000 woorden per dag. Terwijl de jongens gewoon 10.000 alleen. De meesten van ons graag niet verrassend roddelen. Maar het is wat maakt ons een betrouwbare partner op het gebied van de communicatie. We zo gemakkelijk gevoelens door middel van woorden en iets uitleggen het soepel.

0 Response to "10 Macht Die Alleen Eigendom Meisjes"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu