Media Kalbar Satu

De Zwakheid Van De Vrouw Op Bed

Dat Chick Goud - Wat is ongeveer de zwakheid van de vrouw in bed? Dit schrijven is meer te richten op de kwestie van de seks, meanderende cursus uit de titel. Emang iya, waarom blijven als ik schrijf iets dat rook van geslacht.

Elke dag zijn we altijd verbonden met de naam van het geslacht. Vanaf wakker om nog naar bed gaan, dus houd in gedachten het belang van de zwakte van het meisje op de bovenste stapelbed.

Er is zeker een nest van spinnen, zowat naar de zwakte van een vrouw in bed. Als de versie van mijn persoonlijke ervaringen die ik ooit heb gedaan, ik denk dat in een tijd hij al moe toen haar hoofd bleef enigszins duizelig en vervolgens het nemen van de medicatie.

Jeez Armanda ya, houden haar man zo dromerige alleen schreef in blijven slapen. Later, de randen van haar schroeven andere vrouwen de sameIf bevalt mijn buurman genaamd Ellen Maringka, de zwakte van zijn lay-out van de vrouwen, heldere schreef de vrouw voelt zo zacht als zijde, zo op een moment wanneer we kómen liefde die we moeten doen met een zacht gevoel van liefde en medelijden met ons als een paar.

Je moet hem platter, stel dat je bent mooi, mama echt zoet wanneer glimlach, voordat u bijvoorbeeld een relatie, of wanneer je forplay doet.

Hoewel af en toe je kenjutsu lovey-dovey terwijl mengucapakan woorden vol van oprechte bezorgdheid voor al het harde werken en zijn loyaliteit te tijdens een moeilijke tonen en zijn blij om u te helpen. Omdat vrouwen inderdaad altijd begrijpen wilde zijn.

De auteur is ervan overtuigd, de vrouw direct stimuleren luisteren naar de woorden uitgesproken door mannen.

0 Response to "De Zwakheid Van De Vrouw Op Bed"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu