Media Kalbar Satu

5 Grappige Dingen Gedaan Door Een Vrouw Tegen Haar Eigen Tieten

Dat Chick Goud - het is niet alleen een kwestie van omvang, maar ze doen het leuk vinden. Zij besteden ook veel tijd het verzorgen van hun borsten op een andere manier. Hier is sommige grappige dingen gedaan tegen vrouwen hun borsten.

1. Check out de tieten in de spiegel

Zij kunnen voelen is niet perfect is voor iedereen anders, maar de meisjes liefde te onderzoeken hun borsten in de spiegel. Maak decolleté, en vervolgens verhogen hun handen als een model strand om te zien hoe hun borsten lijkt. Dit is allemaal onderdeel van self bewondering.

2. Om te verbergen van het geld in haar borst

Borst als een geheime kluis die behoren tot elke vrouw. Het was alsof geen vrouw die heeft nooit geprobeerd de truc is om te verbergen van het geld. Dus, de volgende tijd die u een meisje winkelen ziet zonder uitvoering een portemonnee, u weet waar het geld is opgeslagen.

3. Geef een naam aan elke grootte van de borst

Grootte van de borst is niet hetzelfde effect op het vertrouwen van de arme vrouwen.

4. Spelen met gevoelige borsten

Lekker en knuffel van de borsten is een leuk ding. Sommige vrouwen die graag memantulkannya wanneer zij, sprong zonder een beha om te zien hoe borstkanker omhoog en omlaag.

5. Zijn of tatoeages

Veel vrouwen houden de 53xy tatoeages op borsten of in de borst. Voor degenen die niet permanente krijgen, schilderde ze zelf, of gebruik oogschaduw of Lipstick om een ontwerp te maken. Zelfs op tatoeages terwijl ze vastgebonden de Swarovski-kristallen.

0 Response to "5 Grappige Dingen Gedaan Door Een Vrouw Tegen Haar Eigen Tieten"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu