Media Kalbar Satu

De Voorspellingen Van De Technologie Voor 2018: Eerst, Zal AI Tot Nieuwe Banen Leiden

Dat Chick Goud - In de komende jaren zal AI of kunstmatige intelligentie transformeren de manier waarop we de tijd doorbrengen om de gegevens te verwerken.

De zakelijke wereld zal kapitaliseren de AI te doen "de taak van het denken"-gebaseerde gegevens, zodat ze aanzienlijk kunnen verminderen de tijd besteed aan observeren, om te betogen, scenario's plannen en elke nieuwe innovatie te testen.

De Asia Pacific en Japan (APJ) momenteel leiden de innovatie van kunstmatige intelligentie, zal binnenkort zien een aantal voorbeelden van de echte voordelen van AI in de Reality Business.

Sommige deskundigen verklaarde dat de AI zal overnemen van het werk van de mens, maar de AI kan ook nieuwe banen en het openstellen van een scala aan nieuwe mogelijkheden voor de mens.

Bijvoorbeeld, zal er een nieuw type van professionals die gespecialiseerd zijn in opleiding en het instellen van de AI. APJ regio zal het middelpunt van deze vaardigheden, waar AI zal de belangrijkste arbeidskrachten vaardigheden in de toekomst worden.

De taak van het denken AI zal opvallen op het gebied van gezondheid, landbouw en financiële diensten. Voor veel organisaties, de uitdaging is het bewijs van de zakelijke waarde van de technologie AI en zorg ervoor dat ze de infrastructuur en human resources.

0 Response to "De Voorspellingen Van De Technologie Voor 2018: Eerst, Zal AI Tot Nieuwe Banen Leiden"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu