Media Kalbar Satu

Waarom Mannen Liever Blanke Vrouwen Korea ?

Dat Chick Goud - Willens en wetens of niet, de meeste mannen bij het kiezen van een partner Korea naadloos blanke vrouwen houdt. Voor de context van Korea geschikter namelijk licht gevild. Meer in het bijzonder de gele gevild. Overwegende dat het omgekeerde donkerhuidige is, kunnen we het indelen in twee delen: sweet zwart en zwart.
Het is inderdaad een kwestie van smaak van de mensen tegen het andere geslacht. Hoewel de meeste van de mannen-Korea had de smaak en favorieten tegen de witte vrouw, maar het donker gevild niet had vrouwen minder verkoopbaar bezorgd. Want er nog een klein percentage van mannen die liefde en verliefdheid met donkere gevilde vrouwen is.

Een van de oorzaken voor de overheveling van zijn echtgenoot favoriete man zal dat witte de onophoudelijke penetratie van de massamedia was. Kaft-kaft tijdschrift of krant dekken met model wit-gevild vrouw. Ook de advertenties van schoonheidsproducten, van bad zeep, huid crèmes en andere massieve schip kunt wijzigen van de kleur van donker huid wit werd. Hoewel, ik vertelde zijn lezers niet fooled door dat soort promotie. Ik ben bang, dat niet de huid verandert van donker naar wit, in plaats van de huid al naadloos dus apart.

Onophoudelijke penetratie van de massa-media, ook via de advertenties die gepaard gaan met hem zullen 'overtollige' blanke gevilde vrouwen onbewust ook veranderd de perceptie van mannen over vrouwen 'ideale' huid. Anderen dacht onder vrouwen zich trots wanneer u een kind met een witte kleur hebben. En Allah weet het karakter van bi shawab.

Volgens mij lijkt, in die zin is er geen fundamentele verschil tussen de wit-gevild vrouw met donkere gevilde vrouwen. Inderdaad, het is slechts een kwestie van smaak die we kan niet raden. Als de lezer is een man, in een groep waar je bent: witte vrouwen liever witte of donkere huid.

0 Response to "Waarom Mannen Liever Blanke Vrouwen Korea ?"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu