Media Kalbar Satu

Gratis Downloaden | E-Boek 1984 Door George Orwel

Dat Chick Goud - Het was een heldere koude dag in april, en de klokken zijn opvallend dertien. Winston Smith, Chin nuzzled in zijn borst in een poging om de vicieuze wind te ontsnappen, snel uitglijden door de glazen deuren van de Victory herenhuizen, hoewel niet snel genoeg om stof te voorkomen dat het invoeren van het zand werveling aan.

De hallen ruiken van gekookte kool en oude Rag matten. Aan de ene kant waren gekleurde poster, te groot voor indoor display, zijn aangebracht op de muur. Beschrijf de grote gezichten genoeg, meer dan een meter breedte: menselijk gezicht ongeveer 45, met een zware zwarte snor en knappe functies. Winston werd gemaakt voor de trap. Het is geen gebruik te proberen. Zelfs in de beste tijden het zelden werkte, en elektriciteit werd afgesneden tijdens de dag. Het maakt deel uit van de economische aandrijving in voorbereiding voor haat week. Platte zeven vliegtuig rijden, en Winston, de 39 en hebben spataderen Ulcus boven zijn enkel rechts, ga langzaam, rust wat tijdreizen. Elke landing, tegenover de spil van de Lift, een grote poster met het gezicht te staren naar de muur. Het is een van de Foto's die zo worden gecombineerd dat de ogen je volgen over wanneer u verhuist. Big Brother is watching you, het bijschrift hieronder liep.

In een platte stem leest nummers lijst van fruit dat te maken heeft met de productie van ruwijzer. Het geluid komt van de taps toelopende metalen plaque als een afgestompte spiegel die deel uitmaken van het oppervlak van de muur aan de rechterkant. Winston draaide een schakelaar en het geluid van verdrinking een beetje, maar de woorden waren nog te onderscheiden. Instrument (het telescherm, het heet) kan worden Dim, maar er is geen manier om volledig uit te schakelen. Hij verhuisde naar het raam: een verkleinwoord figuur, zwak, haar lichaam net meagreness geaccentueerd door uniform blauw overall van de partij. Haar haar is zeer redelijk, zijn gezicht van nature Sanguine, ruwe huid door harde zeep en messen saai en koude winter die net is afgelopen.

0 Response to "Gratis Downloaden | E-Boek 1984 Door George Orwel"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu