Media Kalbar Satu

Korea Of Japan Meisjes?

Dat Chick Goud - Interessante vraag, zo niet maken de man waar mooier kiezen die cursus. Maar wacht. Ze hebben allebei een mooi niveau, afhankelijk van de manier waarop jullie deze vent gevonden en niet een kwestie van weg te kijken.

Elk van hen bleek de tegenovergestelde persoonlijkheid hebben, hoe de heck is het verschil?

Eerst bespraken we eerst Japan GALs, zoals hieronder

Kimono als traditionele kleding

Als wat de persoonlijkheid van de gemiddelde Japanse meisje?

Japanse vrouwen hebben over het algemeen onbeleefd karaktereigenschappen, goede manieren, bertata of supel & aandacht besteden aan meningen van andere mensen. voor hen om te zeggen "nee" is taboe of niet erg beleefd en is al uitgegroeid tot een cultuur, dus ze verwerpen iets met een lange pauze, het is een teken van afwijzing met hoffelijkheid en je hebt om hun bedoelingen te begrijpen.

ze zijn ook erg vriendelijk met iedereen, ze niet eens aarzelen om hallo te zeggen als je botste op de straat, zelfs als ze niet wisten dat je voor (man & vrouwen).

Voor schoonheid wordt meestal wel een mooie Japanse vrouw als het schoon wit en gezond, geen vlekken op het gezicht, en straight-haired, Surefire Japanse vrouwen houden van het collageen consumeren om de schoonheid van hun huid te handhaven. het punt van de Japanse meisjes is meer kans om hun schoonheid te handhaven met natuurlijke hal2.
Voor vriendje-dating of romantiek van hun niet al te beleefd, zoals Korea, voor een dergelijke relatie hebben ze de neiging om hoog te zijn, maar niet veeleisend om de vrouw te zijn, ze willen gewoon de man aan kandidaten die al goed ingeburgerd, en de meerderheid of rata2 ze gestopt met werken en richt huisvrouw.

Nou dat is voor meisjes van Japan, bespreken we nu Koreaanse Chick

Hanbok is de traditionele kleding van de Koreaanse Chick


De volgende persoonlijkheden en Koreaanse Chick

Koreaanse meisjes zijn over het algemeen intelligent, onafhankelijk, grappig, girly maar helaas uit mijn zoekresultaten van Yahoo antwoord en andere fora te zeggen dat hun felle, ruw, het kiezen van hun vrienden, ze willen niet de persoon roekeloos weten, tenzij de mensen van Korea op zijn eigen. en de meest irritante, Chick Korea bleek een bekende racistische tegen mensen buiten Korea.

Dit is vrij strijdig met de Japanners. zoals ik lees de meeste van deze Koreaanse vrouwen zeer materialistische, vond de geur van glamour en te overbodig in het onderhoud schoonheid, Koreaanse meisjes in het algemeen altijd grooming met make-up bij thuis en op school (FOP). totdat er een publiek die zei dat het vroeger tijdens de lezingen in Korea hij nooit chatten of anders nodigt een Koreaans meisje ging minder gastvrij voor mensen buiten Korea.

Meestal is een Koreaanse vrouw, terwijl het eten van hun maaltijd met de mond open en trok uit de stemming is natuurlijk zeer respectloos en onbeschoft in de ogen van de Japanners. en weet dat je 29% van de Gemeenschap van Zuid-Korea heeft een hekel aan Japan (niet-Japanse sentiment), hetzij vanwege welke reden.

Oke. Het is haar onderscheid Chick Korea en Japan is ook interessant, hè? Dus, u kiest welke? Als er een protest, een persoonlijke zaak meegenomen naar het artikel van de admin, ik absoluut niet van plan het op die manier, althans dat is het feit dat ik kan uit de bron, zo niet geloven proberen naar Korea.

0 Response to "Korea Of Japan Meisjes?"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu