Media Kalbar Satu

5 Het Risico Van Investeren In De Bitcoin

Dat Chick Goud - Bitcoin daar onlangs en vaker gehoord. Redelijk, gezien de cryptocurrency zijn populair onder netizens, dat maakt het als een nieuwe manier om je geld toegang buiten het conventionele financiële systeem.

Cryptocurrency is een vorm van digitaal geld te maken transacties worden zeer veilig. Digitale activa is ontworpen als een medium van uitwisseling door middel van cryptografie om transacties te beveiligen en een verscheidenheid aan andere aanverwante zaken te controleren. Bitcoin is niet als regelmatig geld, heeft de digitale munt geen fysieke vorm en is verschillend van regelmatige transacties in het bankwezen systeem.

Dit is 5 (vijf) dingen die moeten worden beschouwd door beleggers alvorens de beslissing om te investeren in digitale valuta (bitcoin). De volgende verklaring werd geciteerd zoals zeggend door de economische tijden.

1. Extreme volatiliteit

Investeer in cryptocurrency er is een zeer hoog risico als gevolg van de fluctuerende prijs. Veel deskundigen zijn sceptisch over de bitcoin belangrijkste wegens gebrek aan investeringen als ze kunnen de analyse.

2. Investeer niet als je niet begrijpt

Sommige bankiers en wereldwijde deskundigen ook waarschuwen beleggers niet te investeren in cryptocurrency. Ze hebben een brede visie van mening of van de bitcoin, cryptocurrency kon alleen een zeepbel klaar om te barsten.

3. Er is geen verordening

Het is niet zoals elke andere investering, cryptocurrency container is niet ingesteld door de overheid of bankieren. Er is geen autoriteit van haar eigen, zoals de (Agentschap Securities en Stock Exchange of India) klacht over klachten.

4. De kwestie van de rechtmatigheid van

Een van de belangrijkste obstakels tussen voor beleggers om te investeren in zijn juridische statuskwestie cryptocurrency (legaliteit). Echter niet illegaal is verklaard, zijn er een paar landen niet erkennen het bestaan ervan. Bijvoorbeeld Bank Indonesië (BI), wat niet de bitcoin als één van de betaalmiddelen of de munten in Indonesië erkent.

5. Fraude en illegale activiteiten

Ongeacht de verschillende operationele kwesties, is er een risico van fraude is hoog. Gezien veel misinformatie en het ontbreken van de handel in verband bitcoin, de oplichters hebben een geweldige kans om de actie te doen door middel van een Ponzi-regeling veelbelovende hoge rendementen. Daarom, beleggers gevraagd voorzichtig als een aanbieding van de belofte van geen zin.

Bovendien is er geen volledige controle door de overheid, gebruiken de terroristen en de misdadigers ook cryptocurrency om grotere winsten voor hun groep op te scheppen.

Bron: Bang Aam

0 Response to "5 Het Risico Van Investeren In De Bitcoin"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu