Media Kalbar Satu

Google Maps Release Functies Voor Bikers

Dat Chick Goud - Google is voortdurend het vrijgeven van nieuwe functies voor haar diensten. Op dit moment, service in de mening van Google dwz Google Maps heeft een nieuwe functie die zal vereenvoudigen en memperlua motorrijders beginnen aan zijn reis.

Google Maps heeft nu een nieuwe functie: "Motorcycle mode", die kan worden gebruikt door automobilisten om te weten en kies een route naar hun bestemming.

De nieuwe functie is momenteel gelegen op dezelfde plaats met de verschillende route-opties of alternatieve wegen, waaronder auto, trein en te voet.

De aanwezigheid van deze functies geeft een zegen voor automobilisten kan het gemakkelijker zijn om de beste wegen en route te vinden of korter om te reizen, terwijl ze met behulp van de nieuwste versie van Google Maps.

Niet alleen is het alleen deze functies is er ook een bericht aan de automobilist wanneer er obstakels in de weg van het opnemen van beperkingen of proble op de parkeerplaats en in de buurt van bestemmingen.

Voor naar de verbruiker zulks wezenstrek van Google Maps, verbruiker moeten downloaden naar de uiterste voorstelling voort Google Maps welk zit 9.67.1. Google Maps kan gratis worden gedownload bij de Play Store.

De recentste eigenschappen die aan gebruikers in India alleen worden verstrekt, terwijl voor andere landen er nog geen informatie van lancering is.

0 Response to "Google Maps Release Functies Voor Bikers"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu