Media Kalbar Satu

Abbas: De Palestijnen Zullen Het Volledige Lidmaatschap Van De Verenigde Naties Eisen

Dat Chick Goud - De Palestijnse president Mahmoud Abbas zei dat zijn land spoedig een beroep zou doen op de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN) om het volledige lidmaatschap van de Verenigde Naties te waarborgen. De maatregelen die hij heeft genomen na de president van de Verenigde Staten Donald Trump erkent Jeruzalem als de hoofdstad van Israƫl.

"Jeruzalem is en zal altijd de hoofdstad van Palestina zijn. zal niet vrede en stabiliteit zonder, zei Abbas werd geciteerd als zeggen de AFP.

Het is gemaakt van de abt buitengewone vergadering van de landen van de organisatie van de islamitische samenwerking (OIC) in Istanbul, Turkije, woensdag (13/12), die zich bezighoudt met de controversiƫle beslissing om de Amerikaanse ambassade te verplaatsen van Tel Aviv naar Jeruzalem.

De ambassadeur van de Verenigde Naties, Riyadh Mansour, zei dat de ontwerpresolutie een verzoek aan de Verenigde Staten om zijn besluit te ontbinden een kwestie van Jeruzalem bevatte.

Ontwerpresolutie het zal waarschijnlijk beginnen te verspreiden naar de rest van de leden van de Veiligheidsraad deze week.

Op de OIC top, leiders afgegeven een verklaring van de OIC landen in Istanbul naar Oost-Jeruzalem te erkennen als de hoofdstad van Palestina als een vorm van verzet tegen de Amerikaanse beslissing.

Zoals voor Abbas waarschuwt dat er geen vrede en stabiliteit in het Midden-Oosten zal zijn tot officieel erkend Jeruzalem als de hoofdstad van Palestina.

In aanvulling op de harde beslissingen troef aan de kaak, Abbas zei dat de Verenigde Staten niet het recht en de rol als bemiddelaar in het Midden-Oosten vredesproces had.

Hij beschouwt de houding van Jeruzalem als een troef van de Verenigde Staten geeft een stad in zijn land als een geschenk aan de Zionisten.

0 Response to "Abbas: De Palestijnen Zullen Het Volledige Lidmaatschap Van De Verenigde Naties Eisen"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu