Media Kalbar Satu

Geïsoleerd Wanneer De Raad Van De Veiligheidsraad, De Amerikaanse Defense Decision Trump De Kwestie Van Jeruzalem

Dat Chick Goud - Verenigde Staten (VS) geïsoleerd in de nood zitting van de Verenigde Naties Veiligheidsraad (VN) die specifiek bespreken Jeruzalem. Regende kritiek door leden van de Veiligheidsraad, verdedigt de firma van de v.s. het besluit van de Voorzitter van de troef van Donald toegeeft dat de heilige stad als hoofdstad van Israël.

Zoals gerapporteerd door de AFP, zaterdag (9/12/2017), een verhit debat volgde in de spoedzitting gehouden op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York op vrijdag (8/12) lokale tijd. Er is geen specifieke resolutie om te stemmen wordt gedaan in een spoed sessie dit keer rond.

De noodsituatie zitting werd gehouden ongeveer twee dagen nadat de troef Jeruzalem officieel erkent. Ten minste acht van de vijftien lidstaten van de Veiligheidsraad die rechtstreeks voor deze Raad verzoeken, hebben specifiek de kwestie van de erkenning van de troef Jeruzalem als de hoofdstad van Israël aangepakt.

"dit besluit is niet erg nuttig om de vooruitzichten van de vrede in de regio," verklaarde Verenigd Koninkrijk ambassadeur bij de Verenigde Naties, Matthew Rycroft, met vermelding van de regering van het Verenigd Koninkrijk is het sterk oneens met de beslissing van het Jeruzalem probleem is troef.

Amerikaanse ambassadeur bij BB, Nikki Haley, het verdedigen van beslissingen Trump en beweerde de VS blijft toegewijd op de vrede inspanningen en het land twee oplossingen voor de Palestijnse-Israël conflict.

"laat ik nogmaals benadrukken, de Voorzitter en deze regering blijven begaan in de vredesinspanningen", aldus Haley.

Haley legde uit dat in het veranderen van de richting van de Amerikaanse buitenlandse beleid, Trump erkent alleen de werkelijkheid, gezien de regering en het Parlement van Israël gevestigd in Jeruzalem. Volgens Haley, Trump gelooft dat dit besluit zal geen invloed hebben op dingen die later disepakatiIsrael en aanverwante Palestijnse territoriale grenzen en grenzen aan de heilige stad disakralkan dat de drie religies, de islam, christenen en Joden.

"Ik begrijp de bezorgdheid van de lidstaten die om deze Raad hebben verzocht. Verandering is moeilijk, "zei Haley.

In de Raad hebben vijf Europese landen die lid zijn van de Veiligheidsraad aangedrongen op het aanroepen van het nieuwe beleid, omdat dit niet strookt met eerdere VN-resoluties. Een VN-resolutie die Oost-Jeruzalem als een bezet gebied van Israël beschouwt.

Verder heeft het Verenigd Koninkrijk, samen met Frankrijk, Italië, Duitsland en Zweden gevraagd de VS een gedetailleerde vraag oplossing voor het Palestijns-Israël conflictresolutie voorgesteld. Frankrijk roept Amerikaanse autoriteiten is het uitwerpen van zichzelf in het Midden-Oosten kwesties.

"de realiteit is dat zij (US-Red) alleen en geïsoleerd in deze kwestie," riep de minister van buitenlandse zaken van Frankrijk, Jean-Yves Le Drian zoals gerapporteerd door Reuters.

0 Response to "Geïsoleerd Wanneer De Raad Van De Veiligheidsraad, De Amerikaanse Defense Decision Trump De Kwestie Van Jeruzalem"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu