Media Kalbar Satu

Beweren Een Systematische Aanval, Israël Lift Weg Van De UNESCO

Dat Chick Goud - Israël kondigde aan dat het zal vertrekken van de culturele instellingen van de Verenigde Naties, UNESCO. Israël roept is er systematische aanvallen tegen de zionistische.

Woordvoerder van het ministerie van buitenlandse zaken Emmanuel Andre, Israël zei dat de beslissing was gebaseerd op een poging om de Joodse geschiedenis van het land van Israël te scheiden. Hij zei dat een officiële brief aan Israël te verdrijven van de organisatie zal worden voorgelegd voor het einde van het jaar en zal de organisatie verlaten aan het einde van het jaar 2018 zoals geciteerd uit de New York Times, zaterdag (23/12/2017).

Eerder dit jaar aan het begin van de nauwe bondgenoot Israël, de Verenigde Staten (VS), zei ook dat het zou terugtrekken uit de UNESCO. Uniek, de reden dat de VS zich terugtrekt UNESCO net als de reden Israël.

Israël heeft lang geklaagd over anti-Israël Bias dat werd gevoeld in de Verenigde Naties, waarin Israël en zijn bondgenoten veel meer van de Arabische Staten en hun aanhangers.

De resolutie werd onlangs door de organisatie boos veel mensen Israël. Het midden van dit jaar, UNESCO besloten de oude stad in Hebron, West Bank, Palestina als World Heritage sites. Eerder, veroordeelde UNESCO ook de actie van de bezetting van Israël in Jeruzalem.

Eerlijk gezegd woedde dit besluit Israël dat een dergelijke actie te beoordelen afstand doet van een diepgaande Joodse betrekkingen met Jeruzalem en de stad Hebron.

Bron:

0 Response to "Beweren Een Systematische Aanval, Israël Lift Weg Van De UNESCO"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu