Media Kalbar Satu

Google Reageert Op De Verspreiding Van Het Nieuws van De Hoax Te Stoppen

Dat Chik Goud - Te veel hoaxes op het Internet, waardoor Google geblokkeerde sommige sites die worden weergegeven in Google Nieuws zoeken.

Het internet is al gevuld met te veel nep nieuwssites die informatie en hoaxes te verstrekken. Google elk moment proberen om de verspreiding van het nieuws ' junk ' die mogelijk zou kunnen misleiden het publiek te stoppen.

Deze gigantische technologie bedrijven zullen blokkeren sites die betrekking hebben op de landen van herkomst, om niet te verschijnen in het zoekveld van Google Nieuws.

Deze regel wordt weergegeven in de meest recente handleiding van Google. Er is geschreven, moet de inhoud die u wilt weergeven op Google Nieuws moeten voldoen aan de volgende: "alle sites gevonden op Google Nieuws mag niet verkeerd en vermeld, alsmede het verbergen van relevante informatie eigendom of primair doel, of gecoördineerde activiteiten te ondernemen om gebruikers te misleiden. Dit omvat sites die hun eigen land te verbergen en leidt gebruikers naar andere landen onder de valse premisse. "

Deze verandering ziet er klein uit, maar de impact is echt groot. Met geen sites die hun eigen land te verbergen, is Google daadwerkelijk begraven nieuws-Fake Nieuws en verminderen de verspreiding ervan.

Idealiter, Internet-gebruikers krijgen alleen nieuws van een betrouwbare bron. Echter, zoals we weten, sociale media zoals Facebook, maken dit moeilijk te doen.

In feite, de meest kritische lezers ooit zo moeilijk om te onderscheiden waar goed en kwaad als gevolg van een vloed van informatie.

Google oorlog met sites die niet waarheidsgetrouw is zeer helpen om de verspreiding van het nieuws van de hoax te voorkomen.

Bijvoorbeeld, de publicatie van Rusland, die wordt geëxploiteerd door de propagandist met valse Nieuws echter alsof het afkomstig is van de officiële Verenigde Staten documenten, zal verdwijnen uit het bereik online.

De verhuizing was geen verrassing, gezien google's zoekmachine is de belangrijkste bron van informatie voor veel mensen toegang tot het internet.

Hoewel het onderzoek Google fundamenteel enkel een kanaal is waar de stroom van informatiestromen, maar de massieve werkingssfeer van het vereist Google om van zijn verspreiding verantwoordelijk te zijn. Hij moest mengkurasi inhoud van bronnen die niet eerlijk zijn.

Dit zal niet gebeuren 's nachts. Echter, met deze nieuwe verordening, en de aanwezigheid van een functie fact check, zal direct Google op missie eerst. Dat is, "het beheer van de informatie van de wereld en maken het toegankelijk en nuttig."

0 Response to "Google Reageert Op De Verspreiding Van Het Nieuws van De Hoax Te Stoppen"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu