Media Kalbar Satu

De Technologie Van De Voorspelling Van 2018: Second Life, De Meer Intelligente

Dat Chick Goud - Beginnend 2018, een belangrijke stap van het implanteren van kunstmatige intelligentie hoge snelheid (dichtbij moment) in IOT, goede kunstmatige intelligentie die in stedelijk, zaken, huisvesting, en voertuigen wordt toegepast.

De mens zal evolueren tot een ' dirigent ' van digitale technologie en omgeving rond. De technologie zal functioneren als een uitbreiding van onszelf. Elk object zal intelligenter zijn en helpt ons om te genieten van het leven in een intelligenter.

APJ regio is een centrum van innovatie en implementatie van IOT. Het investeringsbedrag zal blijven groeien en een aantal factoren, zoals overheidsinitiatieven en ontwikkelingen zullen een belangrijke impuls voor de 5 g.

Japan, Zuid-Korea, Singapore, Australië en Nieuw-Zeeland is vooruit in termen van de bereidheid van de IOT dankzij deze factoren.

Echter, belemmeringen voor succes IOT zijn even over de hele wereld, dus het neemt samenwerking om belemmeringen te overwinnen, zoals inconsistente normen, technologische omstandigheden zijn niet uniform, en de noodzaak om de infrastructuur te bereiden.

0 Response to "De Technologie Van De Voorspelling Van 2018: Second Life, De Meer Intelligente"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu