Media Kalbar Satu

Dit Is De 8 Voorspellingen Technologie Die Zal Verschijnen In Het Jaar 2018

Dat Chick Goud - Nieuwe technologieën die in opkomst kunnen niet worden ontkend gaan om de toekomst te veranderen en de hele menselijke ervaring in verschillende aspecten van het leven en de beschaving beïnvloeden.

Dit uitgangspunt is duidelijk zichtbaar in de resultaten van een onderzoek over de relatie van mens en machine die de Dell Technologies en het Institute for the Future (IFTF) uitgevoerd, een blik op de impact en implicaties van technologie op de samenleving en op de werkplek.

Dit onderzoek voorspelt dat het economische ecosysteem is het invoeren van een nieuw tijdperk van partnerschap van mens en machine, en in de tijdspanne van nu tot het jaar 2030, mensen en machines zullen nauwer samenwerken en verander het leven van iedereen.

De man heeft gewerkt met de machine tijdens de eeuwen eeuwen, maar de hele nieuwe fase wordt gekenmerkt door de karakteristieke verhoogde efficiëntie, eenheid en meer mogelijkheden dan ooit tevoren.

Nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI), Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR), alsmede de vooruitgang in de technologie internet of Things (IOT) en Cloud Computing--komt als software-ontwikkeling, analyse en processing power die Superb--Verbeter en Versnel dergelijke veranderingen.

De volgende 8 (acht) voorspelling van Dell-technologieën rond de 2018-technologie tussen mens en machine in de officiële beschrijving.

  1. AI zal leiden tot nieuwe banen
  2. Living de meer intelligente
  3. Beperking van de echte wereld en AR zal verloren gaan
  4. Consumenten willen meer digitale
  5. AI en VR Kian nodig
  6. Steeds populairder e-Sports
  7. De reis naar Mega-Cloud
  8. Volledig jaar van actie

Bron: AamNh7

1 Response to "Dit Is De 8 Voorspellingen Technologie Die Zal Verschijnen In Het Jaar 2018"

  1. I constantly like to read a top quality content having accurate info pertaining to the subject and the exact same thing I found in this article. Nice job. online zwangerschapscursus

    BeantwoordenVerwijderen

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu