Media Kalbar Satu

Train Een Cdre Van Onafhankelijke Ondernemers Verhuizers

Het consortium van Justitie en vrede samenwerken SAMPOERNA


Jombang - Zo veel als 50 huisvrouwen uit het dorp van Pagerwojo dorp en subdistrict/zilver na de opleiding workshop, onafhankelijke ondernemende verhuizer cadres gisteren. Training occasions consortium Justitie en vrede samen met SAMPOERNA voor Indonesië in BLK Jombang aan deze dag.

"door deze opleiding hopen we ondernemers die zijn begonnen met het kweken van moeders. Voornamelijk door de ontwikkeling van netwerken en marketing," zei regisseur The consortium of Justice and peace Achmad Wazir Wicaksono.

"moeders krijgen niet moe van het voortdurend toevoegen van kennis. Wahid zou geweldig zijn, want willen blijven studeren en iets te leren. Lees een boek. Om voor onze groeiende bedrijf, moeten we bereid zijn te blijven leren en te leren voor iedereen, "voegde de man die is ook de Voorzitter van de Oost-Java nu de ontwikkeling van de landbouw instelling.

De spreker presenteerde Diantra, voorzitter van de vereniging van IKM/MKB eten en drinken, Kuswartono. Naast de opleiding in Jombang, zal ook worden gehouden in Jember en Probolingo 3-4 februari 7-8 februari 2018.

"Ik heb tweemaal deelgenomen aan deze opleiding. Vroeger was het een kwestie van productie. Na de training elke maand zou kunnen worden RP 1.500.000. Vaak uitgenodigd tentoonstelling als goed, "zei Nur, banketbakkerij oorsprong Pagerwojo.

"als ik toetreden tot de groep van batik. Alhamdulillah kan nog steeds extra maandelijks RP 400.000. Naast de opleiding hier hebben we ook bijgestaan deelgenomen tentoonstellingen. Dus het is een voordeel, "zei Saffira oorsprong dorp van zilver.

Bron:

1 Response to "Train Een Cdre Van Onafhankelijke Ondernemers Verhuizers"

  1. Enthusiastic beginning is very common in every sector when anyone enters into a new world. But it is very hard to keep such enthusiasm for a long time after huddles come out from invited sources. Read this blog and know more about this topic.opleiding ondernemer

    BeantwoordenVerwijderen

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu