Media Kalbar Satu

Wil Je Een Nieuwe Sensatie Te Proberen Tijdens Het Slapen, Deze 5 Unieke Technologie Te Begeleiden Slapen

Dat Chick Goud - Jullie zijn slapen of hobby jullie harde tidu. Deze unieke technologie 5 bedden begeleiden u. Gegarandeerd zal je slapen geluid toegevoegd.

Voor, jullie nooit gedacht tijdens het slapen jullie hebben een andere positie. Bijvoorbeeld slapen opstaan, of jullie slapen zwevend in de lucht. Unieke technologie begeleiden slaap is zeer verfijnd. U het gebruiken als u wilt.

1. Floating Bed

Deze ontdekking als uitdagend de zwaartekracht. Unieke technologie begeleiden deze slaap kan ervoor zorgen dat jullie slapen terwijl zweven, zwevende of andere talen. In deze technologie kunnen mensen zweven als poi's slapen. De meer koele technologie alleen deze dagen.

Deze technologie met succes na 7 jaar lang onderzoek. Het systeem dat in het drijvende bed wordt gebruikt dit is het niet-vernederende magnetische systeem. Dus bed zal worden opgeheven van de aarde zonder ooit aflopend. Wow hoe bevooroordeeld? Deze bedden werden vastgehouden met behulp van de 4 hendel kabels, laat me niet bewegen-move. Let op als gedragen naar bed zonder een bepaalde hendel kabels, kunnen-kunnen we vliegen in de ruimte.

2. Verticaal Bed

Unieke technologie vergezellen slaap zulks men stichten tegen Jamie O'Shea guys. Jullie kunnen verticaal slapen, uniek kan proberen, indien opnieuw in de busway of KRL.

Uniek opnieuw kan deze technologie worden gevouwen en in de zak worden gezet. Zo zijn u kerels gemakkelijk om deze technologie overal te brengen

3. Molecul Bed

Zoals de naam al impliceert, de moleculen van het bed. Unieke technologie begeleiden slaap dit een vorm is vergelijkbaar met die van het molecuul jongens, ronde. Dit kan gebruikt worden als een sofa en een bed. De vorm is erg handig.

Het molecuul bestaat uit een 120 bed cirkel jongens. 120 cirkel gevoerde elastische kunstmatige materialen fabriek. Dit molecuul kan stapelbed we passen onze verlangens, zodat de vorm in staat is om te volgen waar wij of onze kamers.

4. Bed Omhoog

Er is een unieke technologie die niet gepaard gaat met confiscatie van vele plaatsen meer. Dit is het bed omhoog, of een bed dat naar boven zou kunnen worden. Het bed is ontworpen door de Studio van uitvinding Décadrages. Het bed kan worden opgeslagen in onze kamer plafond jongens.

Deze slaapkamer zou kunnen besparen ongeveer 4 meter perseg. Dus als jullie willen krijgen om te werken kan worden opgeslagen op de top van de aja.

5. Sofa Stapelbed

Voor de technologie op dit één kerels kan in meubilairopslag worden gevonden. Het is niet moeilijk om ze te vinden, omdat het overal bestaan. Elk van dit gemaakte Bank, unieke technologie vergezellen deze slaap kon het bed twee vloeren gemaakt hebben.

0 Response to "Wil Je Een Nieuwe Sensatie Te Proberen Tijdens Het Slapen, Deze 5 Unieke Technologie Te Begeleiden Slapen"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu