Media Kalbar Satu

Waarom Google Chrome Installer In Windows Delete Store

Dat Chick Goud - Google publiceert Chrome op Windows Application Store, die gebruikers leidt naar de download link om de browser te installeren. Nochtans, verwijdert Google definitief de installateur van het Chroom voor het overtreden van de regels.

"We hebben verwijderd van de Google Chrome Installer app van Microsoft Store, omdat dit in strijd met ons beleid Microsoft Store," een woordvoerder van Microsoft zei in een verklaring, haalde de rand, woensdag (20/12).

Microsoft zegt Google Chrome uniek en verschillend. Dus, ze proberen te ' kopen ' Google Chrome te bouwen Microsoft's browser Application Store die overeenkomt met hun beleid.

Het lijkt er echter op dat Google het aanbod niet aanvaardt. Er zijn vele redenen, een van hen te wijten aan een beperking in Windows 10.

Windows Application Store, dat het web onderzoekt moet gebruik maken van HTML en JavaScript-engine wordt geleverd door de Windows 10. Terwijl de Google Chrome-browser, met behulp van een eigen rendering engine knipperen.

Google moet speciale toepassing maken Chrome voldoen aan de Microsoft Store-beleid. De meeste Windows-machines niet met Windows 10 10 s. dus, zal Google waarschijnlijk niet een speciale versie alleen maar om de browsers die zijn opgenomen in de Windows Store te krijgen.

Google kan niet alleen de bestaande desktop-applicaties Pack aan de toepassing Windows Centennial Store. Aan de andere kant, Microsoft Store met Edge rendering engine.

Google maakt deze installateur toepassing om de valse toepassing van het Chroom te bestrijden die in de opslag van Vensters kan worden gevonden, een kwestie die Microsoft door de jaren is behandeld. Tot slot, Google is nu verwijderd uit de Windows Store.

Daarom moeten Windows-gebruikers de Microsoft 10 Edge blijven gebruiken om de download site van Chrome te openen als ze toegang willen krijgen tot de Google-browser.

0 Response to "Waarom Google Chrome Installer In Windows Delete Store"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu