Media Kalbar Satu

Toepassing Datally Paketan Quota, Google Data Logging, Bewezen



Dat Chick Goud - De gegevens moeten niet verwarrend, moeilijk te beheersen of kostbaar. Bespaar op mobiele gegevens kan eenvoudig worden gedaan met behulp van Datally, nieuwe en intelligente Google-toepassingen. Dit is de cellulaire Data Manager die u zal helpen te controleren, te houden en de controle van de gegevens.

Door het gebruik van Paketan toepassingsgegevens te controleren en te controleren, kon u veel meer Paketan gegevens besparen en het gebruik van gadgets of mobiele telefoons maximaliseren. Toepassing Datally Paketan Quota, Google Data Logging, Bewezen

Controle

Ontdek de beste manier om het gebruik van gegevens te controleren.

  • Quota spaarder

Mobiele gegevensregistratie tot 30% * door het gebruik van gegevens over elke toepassing te controleren. Je bestuurt jezelf en beperk het gebruik van Paketan gegevens op sommige applicaties terwijl je geniet van apps die je leuk vindt.

  • Bal Saver quota

Met de speciale functies van de PHARE-controle u het gebruik van de Paketan-toepassingsgegevens in realtime onderzoeken en het gebruik van de toepassingsgegevens blokkeren als deze nog niet onder controle zijn.

Begrijp uw gebruik

Bewaken van de gegevens gemakkelijk en begrijpen welke toepassing het meest uitgebreide gebruik van Gegevens.
  • Gebruik van metrische gegevens
Meer informatie over het gebruik van uw gegevens, zoals gebruiksgeschiedenis, trends in de tijd en het gebruik van elke toepassing.

Gepersonaliseerde aanbevelingen

U een samenvatting zien van het gebruik van Paketan gegevens, u vragen om beoordelingen te geven op een Wi-Fi-netwerk en een herinnering aan de gegevens van de Paketan Saver te activeren.
  • Mer gegevens opslaan
U ook meer gegevens vinden met het vinden van gratis Wi-Fi rond, om meer Video's, meer Foto's bekijken, browsen en downloaden van meer bestanden.
  • Gratis Wi-Fi Finder
De applicatie kan zoeken naar Wi-Fi-toegang, de applicatie zal u helpen een Wi-Fi-netwerk is sterk in het gebied en de toegankelijkheid van informatie. Voordat u verbinding maakt, u de beoordelingen weergeven die gebruikers van andere Datally op het Wi-Fi-netwerk hebben opgegeven. U ook geven Wi-Fi-netwerk rating die u hebt Koneksikan.

Aankomende functies

Er zijn nog andere functies! Deze toepassingen zullen nieuwe functies bieden, waaronder die welke momenteel beschikbaar zijn voor beperkte tests in specifieke markten:
  • Behandeling van de rest van het contingent en de herinnering aan de gebruiksperiode van het contingent
  • Waarschuwing en controle van het gebruik van proactieve gegevens

Vergunning

Datally vraagt toestemming om uw quota te maximaliseren, waaronder:
  • Telefoon
U helpen bij het toezicht op het gebruik van quota. Datally heeft namens u geen telefoongesprekken gebruikt of ontvangen.
  • Locatie
Gebruikt om de hoge kwaliteit Wi-Fi-netwerk om je heen te tonen, en aanwijzingen om er te komen.
  • SMS
Er is een specifiek land, deze applicatie u het saldo van de quota te controleren met uw telefoon exploitant, en om suggesties te verzamelen over hoe beter te houden van de gegevens paketan quota.
  • VPN
Datally uw VPN-apparaten (virtueel particulier netwerk) in uw gadget lokaal opnieuw instellen om het gebruik van ongewenste paketan-quotumgegevens te helpen uitschakelen. Het verzendt uw verkeer niet via de servers van Google. VPN-Datally bestaat alleen in uw telefoon en niet doorschakelen Internet verkeer naar uw server of andere locatie.

Ontvang Datally en beginnen met het opnemen van de gegevens nu, Toepassing Datally Paketan Quota, Google Data Logging, Bewezen

* De daadwerkelijke besparingen kunnen variƫren, en hangen van het gedrag van individueel gebruik af

0 Response to "Toepassing Datally Paketan Quota, Google Data Logging, Bewezen"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Pasang iklan di Kalbar Satu

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Bajakah Kalbar Satu